A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
De rég ettem már bundás kecót. : ) Ráolvasztva bizonyos kajákra tényleg jó, mert nem veszi el az ízét, de anyu snassz vajas kenyérrel eszi. : )
Én most reggelire megettem 1,5 szelet kenyeret fogyókúrás tepertővel és paprikával.
Az a jó a mozzarellában, hogy gyakorlatilag nincs íze nyersen, viszont állaga annál jobb Erre-arra ráolvasztva viszont nagyon finom, bár akkor sem túl karakteres. Bundás kenyeret ettem.
Olyan sokan szeretik a mozzarellát, nekem nem jön be, pedig imádom a sajtokat! : ) Max. grillhúsira rátenni és ráolvasztani. Anyu is vajas kenyérrel és hasonlókkal eszi.
Mivel tegnap gyümölcsnapom volt és csak 2 db pogit neveztem át banánnak, így ma azt reggeliztem, de már mint pogácsa néven.
Jól telereggeliztem magam. Anyukám még szombaton csinált egybe fasírtot backonnal körültekerve és marad belőle. Két szelet kenyérrel, ubival megettem. : ) Még a joghurtom el se fogyasztottam. : )))
Legalább futsz.
Én már régóta szeretem a csípőset. Jó volt a csilis párizsi, pikáns íze volt. A madaras tescóba vettem. Vagy már írtam?
Ma gyümölcsnap, megettem a gyümölcsjoghurtom.
No azt a csilis párizsit én is megkóstolnám! Újabban egyre jobban szeretem a csípős kajákat, vajon miért? Manapság futás az élet, reggeli mindig a péktől származik. Csak lassan már unom a briós, kakaós kalács, perec triót...
De-de, reggeliztem, csak annyira kevés volt, hogy nem láttam értelmét ide beírni.
Hétvégén voltam vásárolni, vettem chilis párizsit, azt fogom megkóstolni. : )