A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Hát... mindennek egybe kell lennie! Nekem nem kell bele holmi bolti fagyasztott hús, puffancsot meg csak úgy kapni már úgy látszik, ha előre megrendelem. : ) De legalább így van.
Na, a sült krumpliból sütőben sült lett. Ettem hozzá lila-hagymát, ahogy Te szoktad Vicus, nem volt rossz!
Ma talán savanyú káposztás sztrapi lesz. : )
Sült krumplit eszek tejcsivel, meg ha van itthon sajt, reszelek rá. : )
Hétvégére hambi lesz, már a pékségben megrendeltem hozzá a puffancsot, anyumtól pedig a fasírtot!
Én ma hozattam ebédet, mert majd éhen hajlottam. Mátrai borzacska. Érdekesen készítik itt, annyira krumplis a panír, hogy szinte már tócsi! De nagyon finom volt
Lehet, ha jól van elkészítve, lehet, de ez nem volt finom. : )
Jó volt az téliszalámival, csak sós, de ettől eltekintve jó ízű.
Na, én meg kolbit nem! Már a rakott krumpliba is csak az íze miatt teszek, de meg nem eszem.
Lasagne. Jó az, ha jól van elkészítve. Mondtam én, téliszalámi csak nyersen jó. Én úgy sem vagyok túl nagy rajongója... Vékony kolbászkarikákat azért szoktam én is a pizza tetejére rakni, de módjával
Ja, téliszalámit, de többet soha pizzára! Maga a pizzakrém is sós, a téliszalámi meg ha megsül kicsit, kegyetlenül sós. Ittam utána az ásványvizet rendesen.
Ma Garfild leszek, lazange (vagy hogy kell írni) lesz.
Palancsinta torta volt az ebéd? : )
Én szeretem ezt a parizeres mókát. : ) Csináltál már?
Ma pizza. Vettem kemencében sütött pizzalapot, ez legalább nem szárad ki, mint a coop-os. Persze sonkát nem kaptam, így téliszalámi lesz a feltét.