A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Na, én ma csupa szárazat ettem. : ) De ma feneketlen a gyomrom. : ) Reggel pirítós, tízórai egy szelet szalámis kenyér, délben pedig bundáskeco, rajta sajt, parizer, hozzá pedig kakajó. : )) Azt hiszem, hogy mostanra viszont megtelt a feneketlen bödön.
Na, nekem a Mirindának a zseléje nem sikerül soha normálisan.
Tegnaról maradt húsleves (van benne csirke, marha, sertés hús is), és egyszerű sült csirke egyszerűsített tepsis krumplival, káposztasalátával. Desszertnek szintén hétvégi Mirindás torta.
Ma brassóit készítek, a süti már kész, Isteni almás fahéjas a címe, receptjét beírtam a tésztákhoz. Tegnapról maradt még egy kis fejtettbab leves, ezért ma nem főztem levest.
Én a sok kínai kajától gondoltam. No ezeken nem fogunk összeveszni! Gyümölcslevest akkor fogok enni, amikor káposztástésztát. Remélem soha!
Ma szűzpecsenye lesz, nagy vastag tallérokban, szalonnával körbetekerve, sütőben sütve koktélparadicsomok és hagyma mellet, rizzsel, káposztasalátával.
Nem vagyok leveses, de ezt a gyümölcslevest megkóstolnám. : ) A káposztás tészta is jöhet. : )
Nálunk hétvégén volt juhtúrós és savanyú káposztás sztrapacska. : )
Vicus, lassan igen, főleg, hogy már szemüveg nélkül hunyorgok rendesen.