Családinet.hu

Családinet Közösségek

A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

08. 05. 09:39
Signetta

Én a tv-ben a híradó utáni előrejelzést szoktam nézni.
Nem tudom még, mit eszek. : )

08. 04. 13:16
vicusmamesz

Hehh, most olvasom az eumet oldalán (a meteorológiai szolgálat hivatalos oldala): az időjárás-előrejelzés bizonytalansága: NAGY. Köszönöm, nincs több kérdésem... Ja! Sertéspörkölt! :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

08. 04. 12:06
Signetta

Nem egy csatornát nézünk, de az én tv-be még vasárnapra is 30 fokot beszéltek. :D Azért cselesek már, mert minden napra mondják a jó időt, de az előrejelzésnél minden napra odateszik a napot, az esőt és a sok felhőt! :D Egyik tuti, bejön! :D

Ma parizert sütök sajttal, meg maradt még pizzám.

08. 03. 12:59
vicusmamesz

Jól van na, csak vicceltem ám :D Igaz naponta mást prognosztizálnak a hétvégére, de most úgy mondják, jó idő lesz még szombaton biztos.

08. 03. 12:11
Signetta

Óóóó... mert aztán, ha a gázon sütöd a szalcsit az ugyanolyan ízű, mint ha kint szabadban, tűzön, nem? :D :D
A bográcsost is meg lehet csinálni gázon, csak már nem bográcsgulyás lesz a neve, hanem lábasgulyás. :D
Így van, legyen jó idő!

08. 02. 14:05
vicusmamesz

szalonna megsül a gáztűzhely fölött is! De a bogrács rohadtul billeg rajta :D:D:D Inkább legyen jó idő! :)

08. 02. 12:46
Signetta

Mi is akarnánk szalcsit pörgetni hétvégén, ha az idő úgy akarja! : ) Szorítsunk együtt! : )

Juhtúrós sztrapi lesz.

08. 01. 15:16
vicusmamesz

Ha nem is mai, vagy holnapi ajánlat, de csülkös babgulyást tervezek hétvégére bográcsban. Ha az idő is úgy akarja. Jön az egész család pusztítani :)

07. 22. 17:05
vicusmamesz

Nekem is maradék... Töltött paprika. Igen jól sikerült, csak megint kicsit sokra! :D

07. 22. 12:59
Signetta

Hát... ha nem laknál tőlem több száz kilométerre... :D Lehet, ott hédereznék nálad! :D

A pizza másik fele.

07. 21. 16:55
vicusmamesz

Na tessék, még a végén ez alól nem fogok tudni kibújni :)

07. 21. 13:20
Signetta

Az kizárt, hogy egy ilyen kaja ne ízlene! :D Hívjál meg, ha mondom! :D

Azt hiszem, fél pizza lesz.

07. 20. 15:59
vicusmamesz

Nem hívlak! Még itt panaszolnád el, hogy milyen rosszul főzök, aztán oda lenne az imidzsem :D

07. 20. 08:17
Signetta

Vicus, meghívhatnál ebédre! : ))

Már annyira nem tudom, mit egyek, hogy tegnap ismét grízes tésztát ettem. :D Ma vagy virsli, vagy pizza lesz.

07. 19. 10:24
vicusmamesz

Nekem csíkos csirkemell lesz sonkával ráolvasztott sajttal. El ne fogyj nekem! :)