Családinet.hu

Családinet Közösségek

A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Mit egyek reggelire?

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (519 db)

08. 03. 12:57
vicusmamesz

Persze, ki lehet... De most a franc nyitogatja az összes dobozt. Láttam már olyat is, aki kinyitott vagy négyet, és úgy válogatta össze a 10 darab tojását.

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

08. 03. 12:08
Signetta

A dobozt nem lehet ki9nyitni, hogy belekukkancs? Azt biztos, hogy ezek szép tojások, amit a szomszéd hord.

08. 02. 14:06
vicusmamesz

Hajaj! Már jóideje méretre vannak. Csak sosem lehet tudni, melyik dobozban mit takar az M, meg az S jelzés :) Falusi tojás!!! Édes Istenem, de rég ettem olyat! :) Már a piaci sem az...

08. 02. 12:44
Signetta

Már így méretezik a tojásokat? :o :D Nekem még a szomszéd hozza.

Ettem egy kis pörköltzaftos kenyérkét paprikával. : )

08. 01. 15:17
vicusmamesz

A minap elkövettem azt a hibát, hogy a tescoban "M" méretűnek jelzett tojást vettem. Reggel kibontom, gondoltam csinálok lágytojást. Olyan kicsik voltak, hogy másfél perc alatt majdnem keményre főttek...:(

07. 22. 17:04
vicusmamesz

Én ma kakaós kalácsot faltam.

07. 22. 13:03
Signetta

Én is pont erre gondoltam, hogy legalább nekem meglenne, amit kíván a szervezetem. :D

Joghurt, aztán pogi teával volt a reggelim.

07. 21. 16:55
vicusmamesz

A keresletet nem tudom, de legalább neked lenne rendes kajád :)

07. 21. 13:24
Signetta

Hát... inkább kieső helyen lakom, épp messze nem. :D De amúgy nem hülyeség, amit írsz... zöldséges itt elég silány zöldséget, gyümölcsöt árul, pékség meg a látványpékség van csak. Bár, nem tudom, mennyire lenne itt kereslet ilyesmire.

Ma telereggeliztem magam. : ) Ettem joghurtot, aztán backonos fiklit és vagy 5 pogit, ami házi, nagyon finom és még langyos volt. : )

07. 20. 15:57
vicusmamesz

Signetta drágám, lassan bevallhatod, egyszerűen messze laksz a várostól! :D Nem neked kéne lassan pékséget nyitni? Az talán közel lenne. (vagy zöldségest) :D

07. 20. 08:20
Signetta

Óóóó... úgy meleg evés teljesen más. :D Most nyílt a városban ismét két pékség is. Kár, hogy messze vannak ezek is tőlem. :(
Backonos fiklit ettem.

07. 19. 10:23
vicusmamesz

Én meleget ettem. Meleg perecet, akkor sült ki mikor megvettem. Nem bírtam ki, megkóstoltam alaposan már a héven :D

07. 15. 13:12
Signetta

Na, Tesco van itt, az se esik utamba, de ha nem felejtem el, szólok a szomszédomnak hozzon, mert ők járnak.

De nem bírtam még ma enni, pedig nincs is annyira melegem. Reggel jól esett a hideg joghurt, utána pedig hideg barackot ettem.

07. 15. 11:00
vicusmamesz

Szénsavas, csökkentett energiatartalmú. Már tesco, auchan is árulja.

07. 14. 12:48
Signetta

Erről az üdítőről még nem is hallottam. Valami spec. helyen veszed? Szénsavas? Régen szerettem a fanta bodzát is.