A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Persze, ki lehet... De most a franc nyitogatja az összes dobozt. Láttam már olyat is, aki kinyitott vagy négyet, és úgy válogatta össze a 10 darab tojását.
Hajaj! Már jóideje méretre vannak. Csak sosem lehet tudni, melyik dobozban mit takar az M, meg az S jelzés Falusi tojás!!! Édes Istenem, de rég ettem olyat! Már a piaci sem az...
A minap elkövettem azt a hibát, hogy a tescoban "M" méretűnek jelzett tojást vettem. Reggel kibontom, gondoltam csinálok lágytojást. Olyan kicsik voltak, hogy másfél perc alatt majdnem keményre főttek...
Hát... inkább kieső helyen lakom, épp messze nem. De amúgy nem hülyeség, amit írsz... zöldséges itt elég silány zöldséget, gyümölcsöt árul, pékség meg a látványpékség van csak. Bár, nem tudom, mennyire lenne itt kereslet ilyesmire.
Ma telereggeliztem magam. : ) Ettem joghurtot, aztán backonos fiklit és vagy 5 pogit, ami házi, nagyon finom és még langyos volt. : )
Signetta drágám, lassan bevallhatod, egyszerűen messze laksz a várostól! Nem neked kéne lassan pékséget nyitni? Az talán közel lenne. (vagy zöldségest)