A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
De rég ettem már lekváros buktát. : ) Erről is nagyikám jut eszembe, rengeteget sütött, szerette ő is, és ilyen kis csinosakat, nem hatalmasakat. : )
Rád hagyták az unokák a mákos gubát? : ))
Ma gyümölcsök az elemózsiám. : )
Tegnap kínait ettem. : ) Bejön nekem is ez az illatos csirke, vagy mi a neve, a fokhagymás krumpli (nem tudja valaki, ezt, hogy készíthetik?), meg vettem hozzá ilyen enyhén csípős káposztát. Nagyon bejött így együtt. : )
Ma virslisalit kíván a szervezetem és leves tölteléket, így ez lesz. : )) Pizzát még mindig nem rendeltem.
Jaj, én vagyok az ostoba, hogy benézek ide... A tojáslevestől elmegy az étvágyam, viszont a császármorzsát nagyon megenném most, mert kezdek éhen halni. : ))) Meg régen is ettem már. : )
Helyesen teszed Signetta, úgy a jó az! Nálam ma sertéspörkölt lesz, nokedlivel, de kicsit csavarok rajta, összekeverem a kettőt, teszek bele tejfölt, szórok rá sok reszelt sajtot, és össze is sütöm!