A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Ma burgonya krokett, röszti, rántott karfinyol. : ) Meg persze majonéz hozzá. : )
Hétvégén nálunk krumplifőzelék volt, sült virslivel. : ) Nagyon jól esett. : )
Azért, kicsit több, pláne, hogy én nem szeretem csak az anyukám darálójával darált husit, mert az jó apróra ledarálja. : )) Jaj, én kajában rettentően finnyás vagyok, de ez már szerintem kiderült számodra : )
Na, ezt is ki kéne próbálni, de én már annyi receptet ki szeretnék, amit Te írtál... : ))
Nem pontosan látom át mennyivel több munka rendes fasírtot csinálni. 5 perc talán? Nem teszek a panírba sajtot, reszelt sajttal panírozok. Aztán nem olajban sütöm, hanem tepsiben. Többi ugyanaz.
Vicus, de inkább egyél meg 1-2 tucc-ot, mint a földgömböt kapd be, ha nagyon éhes vagy!
Hát... apránként eljön, mindig aminek szezonja van. : )) Túlzásokba azért én se kapok.
Végül is nem olyan borzasztó az a fasírgolyó. : ) Jó kicsi, de én még azt is kettévágtam és sok krumplipürét ettem hozzá, meg sok salit.
Sajtba panírozott csirke, hogy teszel a prézlibe reszelt sajtot?
Signetta, a "mától kapok" időszak nálam is eljöhetne Vettél fasírtgolyót...???? Nem is értem! kokusz, ígérem nem szokok rá a tuccra! Ma sajtba panírozott csirke lesz!