A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Nálam azért vált ilyenné a banán, mert hetekig nem ettem. : )
Ugyan már, narancstól, gyümölcstől nem hízol. Vagy de?
Tele vagyok, mint a duda... : ) Pirítottam 2 szelet magos kenyeret, kentem rá padlizsánkrémet. Eszem, már az elsőnek elég furi volt az íze, de a krémtől annyira nem volt feltűnő. Erre enném a másodikat, látom, penészes a kenyér. :/ Ez nem szegte kedvem, kidobtam az egész zacsival, elővettem a rendes fehér kenyeret, tettem rá sonkát és paprikát, jól tele is ettem magam vele bosszúból.
Én mostanában már alig vettem banánt, mert többször belefutottam ebbe. Akkor inkább nem. A spáros vödrös narancs viszont itt idén valami fergetegesen finom volt, csak túlettem belőle. Ne kérdezzétek az eredményt...
Ja értem! Azt hittem arról a fajtáról beszélsz, ami az életben nem lesz finom, kemény mint a tüzifa, édesnek nem édes, aztán barnul meg, de belül ugyanolyan ízetlen és kemény marad :-D
Takarmány banánt. Úgy meg volt már barnulva, plötty volt, hogy állítólag ilyeneket adnak az állatoknak a zoo-ban.
De ma reggel, szép friss, egészséges banánt ettem, most pedig epret fogok. : )