A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Ez nem Lidl-ös termék... már vettem Coop-ba, Tesco-ba... csak általában a Lidl-ben mindig lehet kapni, míg máshol nem biztos, meg oda járunk hétfőre gyümölcsöket venni általában és akkor egyúttal veszek virslit is. : )
Milyen az a dinsztelt krumpli? Káposztáról már hallottam, meg ettem is, de krumplit még nem hiszem, vagy nem tudtam róla, hogy az a dinsztelt krumpli.
Szerintem nálam ma csak tejbegríz lesz.
Hát én nagyon nem csípem a Lidl termékeit.
Majd ha eszem a füstlit beszámolok, de nem a héten lesz, mert már meg van a menü vasárnapig.
Mára pedig sült csirke comb (Vicuskától kaptam kedvet hozzá, de csak comb volt itthon ) párolt káposztával és dinsztelt krumplival.
Számolj be róla Kokipoki, hogy ízlett! : )) Én tuti, nem veszek már, csak ha virslisaliba kell, de akkor is maradok inkább a bécsi virslinél. : )
Konzerv dobozban volt ilyen páclében, és nagyon fincsi volt. Nevét nem tudom, de talán a Lidl-be is láttam konzerves virslit, viszont még sose vettem, az nem tudom, milyen. : )
Azt hiszem, kínai tésztalevest fogok enni. : )
Őszintén... én már nem is eszem meg csak a bécsi virslit, de abból se a sertést. Már főzve a füstlit se szeretem, mert plötty az egész, hiába csak 3-4 percig főzöm. Szerintem már azt is szójázzák. Régen Szlovákiából hordtunk konzerves virslit is, na, az is isteni finom volt. : )
Kínai.
Simát, lehetőleg füstöltet, és kizárólag emészthető belest. Nem bírom ezeket a műizéket, amit virsli néven van képük odaadni a boltban, és szóján, bőrön, egyéb kötőszöveten kívül nincs bennük semmi. Azt figyeltem meg, hogy az a virsli, aminek a kilós ára 1000 Ft alatt van, az nagyon nagy valószínűséggel húsmentes.