A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Köszi Vicus! Nem érdekel már engem, finom, megeszem. Egyébként, tegnap megedtem még egy csomag ropit, meg ettem ilyen mint a drazsé, kívül csoki belül meg keksz van, és nagyon finom. Ennyit a gyümölcsnapomról. De psssszt!
Tudunk mást tenni? Lehet, soha semmit nem ennénk meg, ha tudnánk, miből is készül. : ) Akkor meg éhen halnánk, és a világ szegényebb lenne két emberrel!
Ma gyüminapozok, tegnap a szomszédtól kaptam egy fél dinnyét, mert nagyon finom! Abból ettem már, meg banánt! : )
Jó, de a Tesco-ba se csak kenyeret sütnek. : )) És pl. a zsömle náluk még az a régifajta, ami nincs felfújva. Na, mindegy, azért meggondolom, hogy bármiféle pékárut vegyek ott legközelebb. De amúgy ugyan így benne volt a madaras tesco és név nélkül, de mondták, szabálytalanságok miatt több ilyen üzletláncot megbüntettek. Igen, ez meg a másik, hogy ki tudja, más miből süti, csinálja az élelmiszereket...
Jaj, most amúgy is volt a híradóba, hogy a Tesco-ba mennyi lejárt szavatosságú terméket találtak, meg az ilyen lisztből sütötték az ottani pékárukat... pff. :/