A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Hm... jól hangzik nagyon! Parenyicát is imádom, annyi a bajom vele, hogy megveszek egy ilyen kis gurigát aranyáron, és képes vagyok egy vacsorára megenni
Reggelire ettem tölteléket, de van paranyica sajt itthon, lehet, abból is csipegetek.
Vicus, nagyon guszta, ha megcsinálod számolj be róla légyszi, hogy ízre is finom-é. Bár, csak finomságok vannak benne, tehát már rossz nem lehet. : )
No, pirítósra vagy mártogatósnak egy krémsajt recept. : )) Még nem csináltam, de mivel sajtos vagyok, így megragadta az ízlelő bimbóimat.
Francia krémsajt Hozzávalók: 50 g túró, 50 g krémsajt (zsírszegény), petrezselyem, snidling, 2 gerezd fokhagyma, só, őrölt fehérbors, szemes fekete bors Elkészítés: A pépesre zúzott fokhagymát, az apróra vágott snidlinget és petrezselyemzöldet összekeverjük a tehéntúróval és a sajttal. Ízesítjük fehér borssal, sóval. Henger alakúra formázzuk, majd a durvára tört feketeborssal megszórjuk. Hűtőszekrényben érleljük néhány órát. Barna kenyérrel fogyasszuk.