A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Signetta, ezeknek a krémeknek a szezonja úgy 30 éve elmúlt (szerencsére) A dobozos szendvicskrémekből párat megkostoltam, és azt kellett tapasztalnom, hogy bármi frisset otthon összerakok, csak jobb lehet.
Én még semmit nem reggeliztem, de mostanában rákaptam a csípősre, lehet eszek mindjárt csípős savagya paprikát valamivel. : )) Csak étvágyam nem nagyon van hozzá.
Régen volt ilyen tubusos szendvicskrém, meg kolbászkrém. Ó ha már ettetek rosszat! És alig lehetett kipréselni a francos tubusból. Az ember előre ledolgozta a benne lévő kalóriát, mire hozzájutott.
Rio Mare krémet még nem volt szerencsém megkóstolni, de a konzervet nagyon szeretem paradicsommal, csak az is eszméletlen drága. Múltkor akartam venni, 10 deka valami 700 ft körül volt. Na mondom, ennyire azért nem finom. : )