Családinet.hu

Családinet Közösségek

A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

09. 14. 11:43
vicusmamesz

:) Meséltem már mit ettem az étteremben? Nem emlékszem... No mindegy, ide megírom. Közepesre sütött bárányborda valami nem tudom milyen de Isteni szósszal, köretnek pedig zöldségszalmával töltött palacsinta. El nem tudom mondani milyen finom volt :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

09. 14. 08:15
Signetta

Vicus, nem főznél nekünk hétvégére? :D
Ma rántott cukkini lesz, és ez már tuti az, kaptam. :D

09. 13. 16:15
vicusmamesz

Natúrszeletet csináltam ezúttal úgy, ahogy a tévében szokták mutatni. Gyors pörkölés a serpenyőben, utána pár perc a sütőben. Majdhogynem rózsaszínre sütve. Krumplipürével, káposztasalátával isteni volt.

09. 13. 09:08
Signetta

Gyümi, hétvégén pedig gombás spagetti volt. : )

09. 10. 12:17
vicusmamesz

Maradt a karalábéfőzelékből, átminősítem levessé, és szilvalekváros derelyét fogok enni utána :)

09. 10. 08:16
Signetta

A tegnapi maradék rakott krumpli lesz ma ebédre is. : )

09. 09. 07:43
Signetta

Tegnap nem bécsi virsli volt, hanem vajas kenyér körtével. :D
Ma rakott krumpli lesz, remélem kapok valami finom, nem túl mócsingos kolbit bele. : )

09. 09. 07:11
kokuszpok2

túrós sztrapacska

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

09. 08. 12:59
Signetta

Mind a két variációt megértjük szerintem. :D Bár az elsőnél akármilyen húsból lehet a pöri. :D
Ma azt hiszem, bécsi virsli lesz, ha lesz...

09. 08. 11:59
vicusmamesz

Holnapra tarhonyás húst tervezek. Vagy mondjam úgy, hogy sertéspörkölt tarhonyával? :)

09. 07. 15:34
vicusmamesz

A két lábánál fogva, aztán betettem a szatyorba és hazahoztam! :D Ma karalábéfőzelék lesz.

09. 07. 09:28
Signetta

Hol fogtad Vicus? :D

09. 06. 11:19
vicusmamesz

Tegnap csináltam töltött csirkét. Ma a maradékát eszem, mert kicsit nagyot sikerült csinálnom. Griffmadár :D

09. 06. 08:19
Signetta

Ma tartom a gyomorkímélő diétám. : )) Körte lesz a menü, meg találtam egy banánt is. :D Orvos...

09. 06. 07:45
kokuszpok2

Egy kis gyomorkímélő diéta kéne.;)

Aranygaluska.:)

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83