A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Jó a megfogalmazás Vicus, olyan nesze semmi, fogd meg jól kaja. De néha én megenném. Igaz, csak nagyon néha, mert szerintem van már 3-4 éve, hogy nem ettem.
Azt hiszem, ma karfiol levest eszem.
Érdekes, a grízes tésztát sosem szerettem. Nekem olyan nesze semmi fogd meg jól kaja. búzás tészta Grízt csak tejbe, galuskaként, vagy sütikrémbe szeretem.
Nem vagyok oda a grízes tésztáért, de most, hogy olvasom Nyareve sorait, megkívántam.
De ma még a tegnapról megmaradt tejfölös paprikás lisztes halamat eszem meg.
Én szilvalekváros derelyét hoztam. Meséltem, hogy néhány mirelit nagyon finom! Na ez nem az volt... Még a tetejére is kellett kenni lekvárt, mert mintha üres gombócot ettem volna
Na, paprikás krumplit is ehettem volna tegnap, de azért se vagyok oda
Ma se tudom, mit eszek. :/ Tegnap eszembe jutott, kéne már csinálni héjában sült krumplit, vajjal, sóval, tejjel. Ha nem fog fájni a hasam, lehet, ez lesz az ebéd. : )