A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Vicus, akkor én köretet eszek magában, de olyan dögiszre tudom magam enni vele...
Ma a hétvégéről maradt krumplifőzeléket eszem meg, csak már nincs hozzá anyukám fasírt, így sütök virslit hozzá.
Én azt a sajtöntetes karfiolt általában hús és köret mellé szoktam enni bónusznak Finom húslevest gyártottam, főztem bele egy egész csirkemellet, szerintem azt eszem másodiknak a zöldségekkel, meg kis tormával, mustárral, ilyesmivel.
Nem tudom Vicus, nekem olyan ünnepien hangzik leírva.
Anno, mikor még ettem a paprikás krumplit, én is nokedlivel és kolbival szerettem. De, hogy tudok élni, bizonyítja, kenyeret is ettem ettől függetlenül hozzá.
Ma karfiol lesz sajtöntettel, kenyérkével, tejjel. : )
Mitől ünnepi kaja ez??? Nem értem én Paprikás krumplit még sosem ettem galuskával. Mondjuk én nagyon kenyeres vagyok, és miután szinte bármikor hozzájuthatok friss gőzölgő kenyérkéhez, eszembe nem jutna galuskázni Amúgy betétnek a szafaládé/föstöltkolbász/szalonnakockák trióra szavazok!