A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Ahh... én is szoktam puffancsos hambit csinálni. : )) Most, hogy így felhoztad Vicus, kutatok fel hambit, anyummal pedig készítetek bele fasírtot, mert attól jobb nincs, aztán sajt és teleteszem zöldséggel.
Reggelire az új pékségből hozatott minipizzát ettem, de ettől függetlenül éhes vagyok.
Tudom nem nagyon illik reggelinek, de nagon korán ébredtem, és fakras éhesen. Csináltam 2 hamburgert magamnak, tudjátok abból a régifajta hagyományos puffancsból!
Szerintem itt is valami egyedi eset lehetett, igaz nem megyek minden nap teszkóba, mert kenyér a péktől jobb, mást meg nem kell naponta vásárolni. 1 hónapban egyszer tesco, egyszer auchan, a közteseket meg kisebb boltokban oldom meg.
Nekem is ízlett a baconös fikli. Én is akartam már venni ezt a tejfölös, fokhagymás kiflit is, de még nem futottam össze vele. Lehet, itt nem is sütnek ilyet.
Valami olyasmi. Túl sok tejfölt nem láttam rajta, de nyilván beleivódott, mert jó fokhagymás volt! Ma is ettem volna olyat reggelre, de lusta disznó voltam tegnap, nem mentem boltba, így fagyasztóból rántott zsömle lett virslivel.
Na ma nekem is banán volt reggelire. A baconös kiflit én is kipróbáltam a hétvégén , tényleg finom. A tejfölös foghagymás az milyen, meg van kenve vele?
Jó huzatotok van!
Azt hiszem, én is nézek valami gyümölcsöt reggelire. Talán van még banán és körte. Lehet, eszek valami laktatót is, mert éhes vagyok kissé. : ) Csípős paprikát fogok enni valamivel. : )) Vettem libazsírt, azt is meg kéne kóstolni, de az hagymával jó. : )
Érdekes, a rántott zöldségekből nekem is nagy mennyiségek csúsznak le. Egyszer 3,5 kilós karfiolt csináltam meg rántottnak, és nem maradt uzsonnára (gyerekek még itthon laktak!) Ma Signettát utánoztam, és csak gyümölcsöt reggeliztem. Egy piros, meg egy zöld almát
Vicus, az ebédből, ami velős. De azért eszegetek délelőtt is. : ) Ma pl. a minipizzám fogom megenni.
Ebéd pedig rántott patisszon lesz. : ) Na, ebből töménytelen mennyiséget tudok enni.
Ma gyümi lesz. : )))
Hétvégén hoztak mini pizzát a szomszédomék a pékségből. Nem szoktam vacsizni, de nem bírtam megállni, hogy ne egyem meg az egyiket. Nagyon finom. : ) Legközelebb viszont tésztába töltött virslit fogok venni, mert azt mondják, az is nagyon finom. : )