A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Hány volt az a néhány?
Reggel ettem mandarint, sikerült most mag nélkülit és jó édeset venni, utána pedig ilyen kakaós, túrós sütit, de csak kicsit. : )
Vicus, régen kidobtam, most pedig rájöttem már, hogy kb. mennyi a kapacitásom és az kb. mennyi, mekkora burgonyák, és csak annyit sütök, amit megeszek. : )) Szerintem, ahogy én sütöm és szeretem a burgonyát, abból nem is lehetne már másnap ilyet készíteni.
De egyébként merő jóindulatból "mondtam", hogy miket ki nem tudsz találni! : ) Nekem ilyesmi eszembe se jutna, pedig hasznos és biztos, finom is. Csodálom inkább a kreativitásod! : ))
Az eladó kislány. Egyszer kérdeztem tőle valami perecről este, hogy mikori. Azt mondja nekem: mai, de ennél bővebbet nem tudok mondani. Na gondoltam is, akkor biztos még a reggeli sütés, úgyhogy nem kértem. De ma kértem, megettem kettőt teával