Családinet.hu

Családinet Közösségek

A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

02. 24. 12:21
vicusmamesz

Zöldbabfőzelék, pörkölt, friss kenyér.

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

02. 23. 11:25
vicusmamesz

Hamis gulyást főztem, jó sok kenyérrel épp jól laktam :D

02. 23. 09:52
Signetta

Mi volt az emberes vagcsid? :D
A tegnapi tejfölös gombám eszem. : )

02. 22. 13:00
vicusmamesz

Mára rendeltem ebédet... Épp most végeztem vele. Valami parajos lasagne. Jó volt, de túl messzire nem megyek vele. Valami emberes vacsorára lesz szükségem :)

02. 22. 10:46
Signetta

Tejfölös gomba tésztával, ubival.

02. 21. 12:06
vicusmamesz

Ebédre hoztam egy kis maradék húslevest, vacsorára főtt csülök. Már rég ettem nagyon :)

02. 21. 12:01
Signetta

Hétvégén szombaton juhtúrós sztrapit ettem, vasárnap pedig hordós káposztásat. : ))
Egyre nehezebben viselem ezeket a hétfői nem evös napokat... :/ Már majd éhen halok...

02. 18. 16:07
vicusmamesz

No tegnap végül hideget ettem vacsorára. Hazafelé bementem a pékhez, langyos volt még a kenyér. Paprikás szalámival, sajtkrémmel, lilahagymával hmmmmm de jó volt :) Ma tepsis krumpli lesz, hétvégét még nagyon nem tudom.

02. 18. 08:40
Signetta

Tegnap én is sült krumplit ettem ilyen édes tésztában kisütött pipimellel. : )
Mostanában nagyon nem tudom eldönteni, hogy mi legyen az ebédem, ezzel ma is így vagyok. :D Lehet, tejfölös gomba lesz tésztával, ubival.

02. 17. 17:35
vicusmamesz

Na jó, helyesbítek. Rántott bármi nekem sült krumpli, tartár. Többi csak alternatívnak :D Nekem ma sajtos tejfölös tészta volt. De már éhes vagyok. Szaladok is haza megenni a nemtudommégmit :)

02. 17. 08:49
Signetta

Érdekes, mert én meg pont a rántott húst nem szeretem sült krumplival. : ) De lehet, azért, mert mi gyerekkorunkban mindig krumplipürével ettük. : ) Nálam a sült krumpli, tartár a rántott sajttal finom. : ))
Tegnap kínai kajcsi volt, ma még ismét nem tudom, mi lesz az ebéd. :D Majd mindig az előző napiról számolok be. :D

02. 16. 16:43
vicusmamesz

Naná, hogy én szeletelem. Nem kell ahhoz segítség :D Nekem rántotthús sült krumpli tartár mártás a standard, a többi a varia :)

02. 16. 12:40
Signetta

Nekem a sonka is husi, amennyit én eszek húst! :D A karikákra vágott hagyma az a bolti féle, vagy saját magad készített féle? :D

Én a rántott húst kifejezetten inkább krumplipürével szeretem csak. : )

Még nincs meg, ma mit eszek! :D

02. 15. 10:52
vicusmamesz

No azért a gépsonka kockácskákat ne nevezzük husinak... :D Hétvégén csináltam rántotthúst. De most krumplipürével, mert kell a változatosság. Aztán tegnap meg olyan sültkrumpli-hiányérzetem támadt, hogy csináltam egy nagy adaggal, sütöttem hozzá karikára vágott hagymát, és jól bekajáltam belőle :)

02. 15. 09:41
Signetta

Azt hiszem, du. sütök parizert sajttal. : )