A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Mára rendeltem ebédet... Épp most végeztem vele. Valami parajos lasagne. Jó volt, de túl messzire nem megyek vele. Valami emberes vacsorára lesz szükségem
Hétvégén szombaton juhtúrós sztrapit ettem, vasárnap pedig hordós káposztásat. : ))
Egyre nehezebben viselem ezeket a hétfői nem evös napokat... :/ Már majd éhen halok...
No tegnap végül hideget ettem vacsorára. Hazafelé bementem a pékhez, langyos volt még a kenyér. Paprikás szalámival, sajtkrémmel, lilahagymával hmmmmm de jó volt Ma tepsis krumpli lesz, hétvégét még nagyon nem tudom.
Tegnap én is sült krumplit ettem ilyen édes tésztában kisütött pipimellel. : )
Mostanában nagyon nem tudom eldönteni, hogy mi legyen az ebédem, ezzel ma is így vagyok. Lehet, tejfölös gomba lesz tésztával, ubival.
Na jó, helyesbítek. Rántott bármi nekem sült krumpli, tartár. Többi csak alternatívnak Nekem ma sajtos tejfölös tészta volt. De már éhes vagyok. Szaladok is haza megenni a nemtudommégmit
Érdekes, mert én meg pont a rántott húst nem szeretem sült krumplival. : ) De lehet, azért, mert mi gyerekkorunkban mindig krumplipürével ettük. : ) Nálam a sült krumpli, tartár a rántott sajttal finom. : ))
Tegnap kínai kajcsi volt, ma még ismét nem tudom, mi lesz az ebéd. Majd mindig az előző napiról számolok be.
No azért a gépsonka kockácskákat ne nevezzük husinak... Hétvégén csináltam rántotthúst. De most krumplipürével, mert kell a változatosság. Aztán tegnap meg olyan sültkrumpli-hiányérzetem támadt, hogy csináltam egy nagy adaggal, sütöttem hozzá karikára vágott hagymát, és jól bekajáltam belőle