Családinet.hu

Családinet Közösségek

A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Mit egyek reggelire?

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (519 db)

02. 16. 16:41
vicusmamesz

Perszehogy. Az finom, többet nem variálok :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

02. 16. 12:45
Signetta

A kakaósat már kóstoltad, nem? : ))
Én ma jól teleettem magam látványpékséges sajtos pogival, meg ilyen bacon-ös pogiszerűséggel. : )

02. 15. 10:50
vicusmamesz

Én a jól bevált kakaós kalács - helyett most diósat vettem. Legközelebb kipróbálom inkább a kakaóst... :)

02. 15. 09:39
Signetta

Még volt egy kicsi abból a zsírból, amibe sütötte anyu a malackát, azt ettem meg paprikával, paradicsommal. : )

02. 14. 09:47
Signetta

Banánt. :D

02. 11. 09:32
Signetta

Sthol-ért ne is fizess! :D
Ma, most jelen pillanatban nem fáj a hasam, de még nem mertem enni csak egy banánt. Azt hiszem, egyelőre nem is fogok mást...

02. 10. 12:21
vicusmamesz

És tényleg dög! :D Én is szoktam sajtos virslit, de én grillezem nem mikrózom. Ma reggelire sajtos kiflit vettem, de ez csak nevében kifli. Inkább olyan buciféle (nem stohl) :D

02. 10. 09:00
Signetta

És képzeld Vicus! :D Ettem sovány husit a malackából, anyukám megtűzdelte szalcsival, és a jó ropogós bőrt is megettem. :D Mire nem vetemedek, most mondd meg! :D
Na, ma koplalós napom van... este 9-kor volt időm enni, bevágtam két virslit, amit megvágtam, sajt bele, mikróba felmelegítés, kenyérke, majonéz hozzá. : ) Nagyon jól esett, de tudtam, hogy mára megbosszulja magát. : ))

02. 09. 17:52
vicusmamesz

Signettám, most én nagyon-nagyon irigy vagyok! :D

02. 09. 11:35
Signetta

Hétvégén sütött anyukám apukámnak fiatal malacka nem tudom, mijét :D, és annak a zsírját ettem kenyérrel, kaliforniai paprikával. : )) Ezért az ebéd el is fog maradni szerintem.. : )

02. 09. 09:05
kokuszpok2

semmi péksütemény, csak kefir.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

02. 08. 13:14
vicusmamesz

Én szeretem, de csak ha meg van szórva kristálycukorral :) Ma sósperec volt teával.

02. 08. 10:15
Signetta

Lehet, én nem vagyok oda a briósért. : ))

Hamépástétomos kenyeret ettem kaliforniai paprikával és paradicsommal. : )

02. 07. 10:52
vicusmamesz

Érdekes módon talán a briós az egyetlen olyan péksütemény, amit az évek alatt nem rontottak el :) Ma is vettem :)

02. 07. 09:33
Signetta

Anno, akkor még ovis voltam, nálunk is volt tejbolt, ott, ahonnan indult az ovis busz. :D Csak mi mindig sütiért mentünk be, és elhagytam egyszer ott a gumi Piff-emet. :D :D

Banánt már ettem. : )