A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
És tényleg dög! Én is szoktam sajtos virslit, de én grillezem nem mikrózom. Ma reggelire sajtos kiflit vettem, de ez csak nevében kifli. Inkább olyan buciféle (nem stohl)
És képzeld Vicus! Ettem sovány husit a malackából, anyukám megtűzdelte szalcsival, és a jó ropogós bőrt is megettem. Mire nem vetemedek, most mondd meg!
Na, ma koplalós napom van... este 9-kor volt időm enni, bevágtam két virslit, amit megvágtam, sajt bele, mikróba felmelegítés, kenyérke, majonéz hozzá. : ) Nagyon jól esett, de tudtam, hogy mára megbosszulja magát. : ))
Hétvégén sütött anyukám apukámnak fiatal malacka nem tudom, mijét , és annak a zsírját ettem kenyérrel, kaliforniai paprikával. : )) Ezért az ebéd el is fog maradni szerintem.. : )
Anno, akkor még ovis voltam, nálunk is volt tejbolt, ott, ahonnan indult az ovis busz. Csak mi mindig sütiért mentünk be, és elhagytam egyszer ott a gumi Piff-emet.