A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Na, én ha szeretek valamit, azért nem vonom meg magamtól, mert olajszag lesz. Hát na, éhes vagyok, főzök, a szag meg a kis mellékhatása. A lakás van értem, nem én érte.
Ma pizzát rendelek, legalább is most még ez van betervezve, de ebédig változhat.
Kis utómunkával nagyon finom volt Így már értem a hűtőst, nem fogok olyat csinálni biztos. Egy baja van a háznak, nehéz kiszellőztetni. Ha meg megsütök pár lángost, napokig szagolhatom, így aztán ritkán sütök ilyesmit
Hát, hogy a hűtőben eláll kb. 1 hétig a tészta, és mindig csak annyit veszel ki belőle, amit éppen megeszel. : )) Én a nevéhez híven, közel egy hétig ettem.
Megetted Te is a kis kínait? Milyen volt?
Tegnap gyúrtam hűtős lángost, azt is ettem délben, megkentem egy kis fokhagymával, tejföllel, reszeltem rá sajtot, és jóízűen megettem. Na, ez lesz ma is.