A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Signetta: olvasás 1-es, leülhet Székelykáposzta is megvolt, péntekszombat azt ettem. Vasárnap pedig sajtba panírozott csirkemell, rizs, cékla. Husi van még, ma spenóttal eszem.
Gyümölcsnap, gyümölcsnap... Hétvégén krumplipüré volt csirkemelles pörkölttel és savanya ubival. Salátát akartam venni hozzá, sehol nem lehetett kapni, csak fonnyadtakat.
Mért, Te is székelykáposztát csináltál hétvégére? Vagy pénteken ettél bundás kenyeret hordós káposztával?
Ma gyümölcsnap, ami nem baj, mert fáj a hasam!
Én is vettem savanyú káposztát, még nem tudom mikor lesz feldolgozva. Ilyen is van, hogy ugyanazt főzünk? Ma tejszínes parajos csirkeragu lesz rizzsel.
Vicus, most kezdődött az év, vegyél ki szabadságot!
Mivel hétvégén székelykáposzta lesz, így van hordós káposztám, ezért csinálok ma hozzá bundás kenyeret, mert imádom vele.
Én ma krumplis tésztázom. Tegnap volt finom raguleves meg aranygaluska. Nekem is hétfői. A baj majd szombaton lesz, mert akkor szombati kedvem lesz, mégis dolgozni kell.
Messze állok én az elfogyástól.
Teljesen meg vagyok zakkanva, mert hétfői hangulatom van, és gyümölcs napoznék folyamatosan. Még nem tudom, mi lesz a menü. : )