A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Elhatároztam, hogy mától minden nap eszek egy joghurtot, hátha nem fog ennyit fájni a hasam. El is kezdtem, a reggelim egy barackos, müzlis aktívia volt. : )
A grill pipi husira nekem is illik, máshoz még nem nagyon ettem, azaz most a téliszalámis kenyérhez, amihez nem ízlett. : ) Szóval valószínű, igazad van Vicus, és rendesebb kajához illik a mozzarella.
A mozzarellának leginkább állaga van, íze vajmi kevés. Bár én is szoktam eszegetni paradicsomszelettel, bazsalikommal, de csak valami rendesebb kaja mellé.
Nem értem, mit szeretnek annyira a mozzarellában? Reggelire ettem téliszalámis kenyeret paradicsommal, hozzá mozzarellát, de nem voltam tőle elragadtatva. Már ettem régebben is, de finomabbra emlékszem, meg volt, hogy raktunk a grill husi tetejére, úgy finom volt. : )