A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Most azt hiszem, a Lidl-ben reklámozták a mexikói zöldség keveréket, kéne venni megkóstolni, hogy olyan-e mint régen. : )
A tegnapi pizzám másik fele lesz a mai menüm. : ) Már úgy megennék házi hambit is, de nálunk nem lehet kapni puffancsot, legalább is ott ahová én járok, ezek a hambi zsemlék pedig nem finomak. :/
Még jó, hogy én! A gyáriban csak a kakaósat szeretem, azt is csak ritkán, és nagyon frissen. Vajjal, szépen megsózva Ma sült csirke, cukkini, rizs, tzatziki a menü.
Vicuska, itt a húsvét, lepd meg magad füstölt csülökkel! Én azt tudom, hogy anyukám nekem húsvétra sóletet főz. Mára pedig maradt a tegnapi tortelliniből. : )
Hát... nekem nincs húsvéthoz kötve. Lehet, akkor majd egy deka sonkát nem eszek!
Ma ugye gyümölcs, viszont hétvégén teleettem magam megint rántott pipimellel, aminek a bundájába volt szezámmag, reszelt sajt, hozzá krumplipüré és sok-sok saláta! Már éhes is lettem.