Családinet.hu

Családinet Közösségek

A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Mit egyek reggelire?

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (519 db)

04. 29. 16:19
vicusmamesz

Itt 700 Ft alatt van az eper kilója. Máskor volt, hogy még júniusban is majd 800-ért mérték. Reggelire paprikás rántottát ettem. Megint vettem olyan paprikacsomagot, 300 Ft-ért vagy másfél kiló kicsit már szottyadt, de még nem rohadó paprikákat adtak.

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

04. 29. 09:07
Signetta

Én is epreztem már kétszer, igaz, nem tudom, mennyibe került, mert anyukám hozta. :D
Joghurt, fokhagymás zsíros kenyér paprikával. : ) Egy ideig ettem hozzá paradicsomot is, de vagy az 5. falatnál rájöttem, hogy már nagyon nem jó... :S

04. 27. 15:10
vicusmamesz

Reggelire is muszáj már kímélőt enni. Ma csak gyümölcsöztem. (eper. Nálunk meglepően olcsó)

04. 26. 08:23
Signetta

Joghurtot ettem, és ma tartom a gyümölcsnapom, ami nem is baj, mert tegnap halálra ettem magam. :D

04. 22. 13:24
Signetta

Joghurtot ettem, utána pedig magos pirítóst a szokásos módon. :D

04. 21. 08:38
Signetta

Joghurt, később majd még eszek valamit, hogy éhen ne haljak. :D

04. 20. 09:49
Signetta

Hát, én a jó reggelt keksszel fél órát se üzemelnék... bár, van, mikor nem is reggelizek. :D
A már lassan megszokott joghurtocska és magos pirítós kenyér körözöttel, snidlinggel. : ))

04. 19. 17:25
vicusmamesz

Én angolszalonnát reggeliztem csípős paprikával, sajttal, friss zsemlével. Még hogy a jó reggelt keksz az, amivel elüzemelsz délig... Ugyan már! :D

04. 19. 15:32
Signetta

Megettem a joghurtot, és nem is tudtam, hogy már van vegyes gyümölcsös müzlivel. :D Aztán ettem magos pirítóst körözöttel, sok-sok snidlinggel. :D De jól esett! :D

04. 18. 12:53
Signetta

Reggel megettem egy joghurtot és egy banántot. :D

04. 15. 15:57
vicusmamesz

Jaaaa? Én ha tehetem csak fokhagymát eszek a bundás kenyérhez. :) Ma nem kockáztattam, vettem egy marék perecet :)

04. 15. 08:52
Signetta

Már kipróbálom én is, milyen vele. :D Bár, én sajtot, parizert és savanyú káposztát eszek hozzá, lehet ha még fokhagyma is menne hozzá, már elrontaná. :D
Ma joghurt és ha még éhes leszek (márpedig éhes leszek :D) fokhagymás zsíros kenyér zöldségekkel. : ))

04. 13. 15:11
vicusmamesz

Nem is keveset! De azt csak este szabad, amikor már biztos senki nem nyit rám. Lehetőleg 1-2 napig ;)

04. 12. 15:51
Signetta

Szoktál fokhagymát enni a bundáskecóhoz? : )
Joghurt utána pedig fokhagymás zsíros kenyeret husival, hozzá paprika, paradicsom.

04. 12. 15:47
vicusmamesz

Mai reggeli bundáskenyér. A fokhagymát reggeli lévén mellőztem. :)