A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Itt 700 Ft alatt van az eper kilója. Máskor volt, hogy még júniusban is majd 800-ért mérték. Reggelire paprikás rántottát ettem. Megint vettem olyan paprikacsomagot, 300 Ft-ért vagy másfél kiló kicsit már szottyadt, de még nem rohadó paprikákat adtak.
Én is epreztem már kétszer, igaz, nem tudom, mennyibe került, mert anyukám hozta.
Joghurt, fokhagymás zsíros kenyér paprikával. : ) Egy ideig ettem hozzá paradicsomot is, de vagy az 5. falatnál rájöttem, hogy már nagyon nem jó... :S
Hát, én a jó reggelt keksszel fél órát se üzemelnék... bár, van, mikor nem is reggelizek.
A már lassan megszokott joghurtocska és magos pirítós kenyér körözöttel, snidlinggel. : ))
Megettem a joghurtot, és nem is tudtam, hogy már van vegyes gyümölcsös müzlivel. Aztán ettem magos pirítóst körözöttel, sok-sok snidlinggel. De jól esett!
Már kipróbálom én is, milyen vele. Bár, én sajtot, parizert és savanyú káposztát eszek hozzá, lehet ha még fokhagyma is menne hozzá, már elrontaná.
Ma joghurt és ha még éhes leszek (márpedig éhes leszek ) fokhagymás zsíros kenyér zöldségekkel. : ))