Családinet.hu

Családinet Közösségek

A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

11. 22. 08:20
Signetta

Fáj a hasid?
Nekem ma lesz a napja, hogy megcsinálom ezt a bigyót. :D Voltam hétvégén vásárolni, vettem hozzávalókat. Kíváncsi leszek, hogy fog ízleni. : )

11. 11. 11:34
vicusmamesz

Tegnap ettem hasonlót, csak nem volt hasonló... Fűszer alig, sütve épp hogy, főtt krumplival. De rossz is volt.... De muszáj volt, valami van a bélésemmel, ami nem jó...

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

11. 07. 11:34
Signetta

Jaja, én is így gondolom, nem pácolgatom meg ilyesmi... Hát, még mindig nem készítettem el. : )
Ma megint csak nem fogom, mert gyümölcsnap. : ))

10. 28. 16:57
vicusmamesz

Ha rám hallgatsz, előbb csíkozod a csirkét, aztán sütöd! Gyorsabban sül, és több részét éri a fűszer. No egyszer majd kipróbálom. Bár a minap épp gyrost rittyentettem, ahhoz a csíkozott csirkehúst simán megszórtam gyros fűszerkeverékkel, kis olívaolaj rá, és serpenyőben sütöttem, míg itt-ott oda nem kapta.

10. 28. 13:22
Signetta

Igen-igen, ez az, köszi! : )
Én sütőzacsiba akarnék sütni bele csirkemellet, persze hozzá ilyen grillfűszer, aztán felszeletelni csíkokra, zöldségek és feltekerni. Ez olyan, mint a mekis wap, amit én szeressek nagyon! :D De abban van egy kis pikáns valami paradicsomos szósz is.

10. 26. 17:42
vicusmamesz

A burrito-ra gondolsz? Erre? http://s2.hubimg.com/u/48437_f520.jpg Mert ebbe szinte bármit, amit megkívánsz. Én is szoktam enni, és azt teszek bele, ami épp itthon van. Írok 2 variációt. Az egyik: csirkemell-sonka, reszelt sajt, lilahagyma, paradicsomszelet, jégsaláta, majonéz. A másik: főtt tojás szeletek, sajtkrém (füstölttel a legjobb), újhagyma vagy póré karikázva, valamilyen saláta, jó sok majonéz. De gyakorlatilag végtelen a variációk száma.

10. 26. 11:47
Signetta

Juj, nekem van ez a lapom, amibe husit meg zöldséget kell tekerni. Nem tudod Vicus véletlenül, azt, hogy kell csinálni, mivel, mit kell beletenni?

10. 20. 17:25
vicusmamesz

No én ma gyrost fogok enni. Saját gyártásút.

10. 20. 13:33
Signetta

Most vettem észre, hogy még cicum "kb. idekerülésének" dátuma van a vonalzómon. :(

10. 20. 13:32
Signetta

Most már muszáj megennem, ha megvettem annyi pénzért! :/ Még mindig van belőle. :/
Én meg karavánt rántok, ha rántok sajtot legközelebb. Megadom a módját! :D

Ma pizzát fogok azt hiszem ebédelni.

10. 12. 15:50
vicusmamesz

Egyszer kipróbáltam én is. A nagyon, és a bűnrossz kategória közt van valahol. Rántani trappistát szoktam maximum, de azt előtte jól meg kell választani, nehogy puha legyen.

10. 12. 08:51
Signetta

Csak a sajtrészét eszem meg a tevének! :D :D
Egyébként ma is rántott sajt lesz, csak most vettem ilyen camping direkt rántani való sajtot. Már tegnap is ezt ettem.. hát, nem voltam tőle elragadtatva, viszont jó drága! Úgy döntöttem, maradok a tevesajtnál inkább! : ))

10. 06. 17:45
vicusmamesz

Egy egész karavánt megeszel rántva??? Milyen a tevehús? :D:D:D:D

09. 30. 13:03
Signetta

Estebéd. : ))
Ma rántott karaván lesz sült krumplival.
Nekem hétvégén lesz rántott húsi a szokásos módon. : )))

09. 29. 11:38
vicusmamesz

Az volt, már amennyiben ebédnek lehet nevezni a késő délutáni kaját :)