A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Fáj a hasid?
Nekem ma lesz a napja, hogy megcsinálom ezt a bigyót. Voltam hétvégén vásárolni, vettem hozzávalókat. Kíváncsi leszek, hogy fog ízleni. : )
Tegnap ettem hasonlót, csak nem volt hasonló... Fűszer alig, sütve épp hogy, főtt krumplival. De rossz is volt.... De muszáj volt, valami van a bélésemmel, ami nem jó...
Ha rám hallgatsz, előbb csíkozod a csirkét, aztán sütöd! Gyorsabban sül, és több részét éri a fűszer. No egyszer majd kipróbálom. Bár a minap épp gyrost rittyentettem, ahhoz a csíkozott csirkehúst simán megszórtam gyros fűszerkeverékkel, kis olívaolaj rá, és serpenyőben sütöttem, míg itt-ott oda nem kapta.
Igen-igen, ez az, köszi! : )
Én sütőzacsiba akarnék sütni bele csirkemellet, persze hozzá ilyen grillfűszer, aztán felszeletelni csíkokra, zöldségek és feltekerni. Ez olyan, mint a mekis wap, amit én szeressek nagyon! De abban van egy kis pikáns valami paradicsomos szósz is.
A burrito-ra gondolsz? Erre? http://s2.hubimg.com/u/48437_f520.jpg Mert ebbe szinte bármit, amit megkívánsz. Én is szoktam enni, és azt teszek bele, ami épp itthon van. Írok 2 variációt. Az egyik: csirkemell-sonka, reszelt sajt, lilahagyma, paradicsomszelet, jégsaláta, majonéz. A másik: főtt tojás szeletek, sajtkrém (füstölttel a legjobb), újhagyma vagy póré karikázva, valamilyen saláta, jó sok majonéz. De gyakorlatilag végtelen a variációk száma.
Most már muszáj megennem, ha megvettem annyi pénzért! :/ Még mindig van belőle. :/
Én meg karavánt rántok, ha rántok sajtot legközelebb. Megadom a módját!
Egyszer kipróbáltam én is. A nagyon, és a bűnrossz kategória közt van valahol. Rántani trappistát szoktam maximum, de azt előtte jól meg kell választani, nehogy puha legyen.
Csak a sajtrészét eszem meg a tevének!
Egyébként ma is rántott sajt lesz, csak most vettem ilyen camping direkt rántani való sajtot. Már tegnap is ezt ettem.. hát, nem voltam tőle elragadtatva, viszont jó drága! Úgy döntöttem, maradok a tevesajtnál inkább! : ))