Családinet.hu

Családinet Közösségek

A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Fórumtéma: Napi ajánlat

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (621 db)

05. 30. 13:40
Signetta

Kokipoki, hozzál epret! :D
Hétvégén én is finomat ettem! :D Bebe :D Rántott pipimellet, amit fokhagymás tejbe áztattunk, panírba szezámmag, sajt, petrezselymes újkrumpli, sok-sok sali! :D Ahh... de éhes vagyok! : )) Ma gyümölcs! :D
Pipimellbe lehet, megkóstolom ezt a kreációt, amit Te csináltál Vicus. : )) Jaj, de éhes vagyok!

05. 30. 11:30
vicusmamesz

Hú hétvégén de finomat ettem! Pulykamell filébe tekertem füstölt sajtot, parajlevelet, köré meg bacon-t. :)

Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama :)

05. 27. 10:29
kokuszpok2

Na a mi kertünkben finom eper volt, de még kevés van csak.

Mai menü: karfiol leves és krumplis tarhonya salátával. (a saláta is saját termés:) )

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

05. 26. 12:01
Signetta

Tegnap hozott át egy másik szomszéd is epret a kertjéből. Savanyú, mint a háborodás ez is. : ))

Ma lesz lángos. : )

05. 25. 11:16
vicusmamesz

No én a minap egyik zöldségesnél belebotlottam igazi hamisítatlan magyar eperbe. Kicsik voltak, nagyon illatosak, és nosztalgikusan finomak. Ma carbonara spagetti lesz.

05. 25. 08:55
Signetta

Úgy megülte tegnap a lángos a gyomrom, hogy ma kihagyom... Így még nem tudom, mi lesz ma a liht-es kajcsim.

05. 24. 08:53
Signetta

Ja, és a szomszéd eper se volt valami fényes ízre! :/

05. 24. 08:52
Signetta

Rég ettem rántott sajtot, de már nem is az a kedvenc kajám. :D
Ma lángos lesz a menüm, tejföl és ugye sajt rá... mert ha lúd, legyen kövér! :D

05. 23. 16:23
vicusmamesz

Ma azért is rántott sajtot csinálok :)

05. 23. 09:45
Signetta

Én se eszek túl sokat belőle, hogy jól lakjak. : )Eddig én is azt hittem, csak nasi, de ha fáj a hasam kímélő kajcsi.
Ma is kímélem magam, gyümölcsnap. :D Kaptam a szomszédtól epret, saját termést, kíváncsi leszek az ízére.

05. 20. 13:48
kokuszpok2

Én egy tányérral jóllakok belőle.:)

Ma gulyás leves volt.

https://www.csaladinet.hu/ticker.php?id=83

05. 20. 11:22
vicusmamesz

Zöldségleves, sertéspörkölt. Tejbegrízből mennyit kell csinálni, hogy jóllakjon az ember? Nekem az max deszzert :D

05. 20. 08:58
Signetta

Ma vagy tésztaleves, vagy tejbegríz, mert fáj a hasam. :/

05. 19. 10:48
vicusmamesz

Na én most tudom. Rakott kel lesz :)

05. 19. 09:03
Signetta

Mostanában én sose tudom, mi lesz az ebédem. :/