Családinet.hu

Családinet Közösségek

A közösségről: Gyere közénk, meséld el Te is, hogy Nálatok hogy zajlott a legnagyobb csoda! Apukák történeteit is várjuk, még akkor is, ha csak az első vérig tartott...! :) Nyissatok itt, a közösségen belül egy-egy új fórumtopicot, a címe lehetne a baba neve, vagy a Tiétek, vagy valami más, egyedi cím, ami tetszik.

nyílt - 61 tag

Fórumtéma: Milán születése

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (1 db)

01. 08. 09:06
mivi01

Milán az első gyermekünk,így nagyon izgultunk a férjemmel.Nem is kérdeztük meg,hogy fiú vagy lányunk fog-e születni.Éjjel arra ébredtem,hogy bepisiltem,de aztán kiderült mikor felkeltem az ágyból,hogy az a magzatvíz volt.Barátaim tanácsát megfogadva,nem rohantunk egyből a kórházba.Még a fürdőszobában elpakoltam egy kicsit,férjem megborotválkozott és csak utána készülődtünk és mentünk be a kórházba.Persze jött az egész család éjjel 4-kor velünk, szüleim és a húgom.Ott már várt minket a barátnőm is.Szülőszobában még ment az alkudozás,hogy melyik nevet is adjuk majd a picinek.Mindenki ott volt,csak addig mentek ki amig kibújt az én gyönyörű fiacskám.A fürdőszobába alig fértek be,mindenki látni akarta.Szerencsére viszonylag könnyű szülésem volt,de azért ,mert volt akikre támaszkodhattam.Köszönöm!!!Ildikó

1