Családinet.hu

Családinet Közösségek

A közösségről: Főzés, háztartási praktikák, avagy hogyan tegyük ízesebbé és könnyedebbé életünket?! Minden született feleségnek itt a helye akinek vannak jó tippjei amiket szívesen meg is oszt másokkal! Érdekel hogy jön ki a folt egészségtelen bolti vegyszerek nélkül, mitől nem hervad el hamar a petúnia, és hogyan kell rávenni a kutyádat, hogy ne ugráljon össze minden vendéget. Meg még ezermillió hihetetlenül fontos, a mindennapokhoz nélkülözhetetlen dolog amit a pasik úgysem értenének...

nyílt - 112 tag

Fórumtéma: Mit csináltok szabadidőtökben, hová jártok a családdal?

Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (47 db)

09. 16. 18:34
kissnegabriella

hű...ennek nagyon örülni fog Gabika,köszi!!!:)

09. 16. 09:22
molli29

A kisfiamat pedig 23 évesen szültem, akkor párom 28 éves volt.

09. 16. 09:21
molli29

Én akkor ismertem meg a páromat, mikor 15(na, jóó, majdnem 16) éves voltam, és azóta is együtt vagyunk, már 14 éve. Ő akkor volt 21 éves. :)

09. 16. 05:01
kissnegabriella

Patriknak hívják,most 17.-ik éves,Gabika meg ugyebár 15.-ben van.........

09. 16. 05:01
kissnegabriella

:)sok verset fogunk olvasni és a telefonját Gabikának megcsináltatjuk,aztán megyünk pizzázni és gyülibe ,meg ilyenek......én el kezdek újra gondolkodni,tegnap arra gondoltam,mi lenne ha írnék az..pszt!Gyere közelebb!Az unokáimnak,mert BÍZNI KELL BENNE:LESZNEK!!!!!!!:)A kislányom barátja már 22 éves korában Gabikának,gyereket akar az elsőt már akkor!Másfél éve járnak ám...Rendkívűliérdekes!NAGYON KORÁN ELJÖTT AZ IGAZI...nagyon úgy néz ki....Nekünk volt olyan osztálytársunk,az általános után össze is házasodtak,jó,nekik jött a gyermek,de azt mondják kincsesiek,a mai napig együtt vannak.........:p

09. 15. 20:49
molli29

Ok. Na, de most hétvégén mi a program, tudjátok már? :)

09. 14. 13:06
kissnegabriella

:)videóztunk,apa töltött le filmeket,takarítottunk,sütöttünk gyüliben voltunk és ilyenek

09. 14. 10:15
molli29

Hű de rég nem írt ide senki...:)
Mit csináltatok a hétvégén??
Mi szombaton, mivel Apa dolizott, csak a játszóra mentünk, és bringázni a környéken, vasárnap pedig a Mamához. :))

09. 11. 16:33
kissnegabriella

TÜNDÉREK VAGYTOK!!Nélkületek nem sikerült volna!!!:)megyek Gabikával a havi vásárlást megcsinálni de velőspiritóst főzött apus most kimarad a pizzéria...:)futok mert kikapok,sziasztok!!:)

09. 11. 09:54
molli29

Nagyon örülök Gabi, hogy jobb kedved van, és kezdesz megújulni!!! :)))))

09. 11. 05:55
kissnegabriella

:):D:pamit édesapa és a keri apu,ők voltak "......"Orsikának a keresztszűlei,szóval a pontyozás az !!AZ UNALMAS!!!!!!De vajon-akkor megkérdem én-tudja-e,johy a csukázás,hogyan történik?
DRÁGA BARÁTNŐIM!!Kitöröltem a blogomat és...ÉS...KÖSZÖNÖK MINDENT AMIT ÉRTEM ÉS A KISLÁNYUNKÉRT TETTETEK!!!!Egy felújított,megerősödött!!AZ ÉLETRŐL SZÓLÓ BLOGOT KÉSZÍTETTEM IMMÁR!!!
Azt kérdezitek néha hol találhatóóó?????Hát az oldalunkról könnyedén odajutni!PUSSZ MINDENKINEK!!!!Móniiikkaaa!!!!VÁRLAK!!!!!!:)

09. 10. 19:31
molli29

Jujj, a horgászást én is szeretném kipróbálni, már régóta... :)))
Párom szerint unalmas, de pont az a lényeg, hogy kikapcsolódsz, és csönd vesz körül + a különféle taktikák, hogy mire harap a hal... :D

09. 10. 15:28
kissnegabriella

15 évig,minden szombaton mi mentünk,vagy a barátnőmék jöttek hozzánk,nekik is két gyermekük született...társasoztunk,vacsiztunk..aztán elvirágzott 15 év után a kapcsolatunk a férjem munkatársa volt a srác...sokat jártunk horgászni,kirándulni,amikor még nem voltak gyerekeink moziba és táncolni...

09. 10. 14:06
Amilla

Szia Molli!

Mi, uszodába járunk rendszeresen a gyerekekkel. Visszük a picit is. Amíg a férjem vigyáz rá, addig én szaunázom.:)

Jó lenne megint elmenni a gyerekekkel a vidámparkba. A belépő elég húzós, de annyira jól éreztük magunkat legutóbb is.

https://www.csaladinet.hu/tickers/618.jpg

09. 10. 09:14
molli29

Ti hová szoktatok járni kikapcsolódni a családdal, esetleg a gyerekekkel?
Gondolok itt arra, hogy jártok e kirándulni hétvégenként, vagy családlátogatás, ilyesmik...:)