A közösségről: Főzés, háztartási praktikák, avagy hogyan tegyük ízesebbé és könnyedebbé életünket?!
Minden született feleségnek itt a helye akinek vannak jó tippjei amiket szívesen meg is oszt másokkal!
Érdekel hogy jön ki a folt egészségtelen bolti vegyszerek nélkül, mitől nem hervad el hamar a petúnia, és hogyan kell rávenni a kutyádat, hogy ne ugráljon össze minden vendéget. Meg még ezermillió hihetetlenül fontos, a mindennapokhoz nélkülözhetetlen dolog amit a pasik úgysem értenének...
nyílt - 112 tag
Fórumtéma: Mit csináltok szabadidőtökben, hová jártok a családdal?
sok verset fogunk olvasni és a telefonját Gabikának megcsináltatjuk,aztán megyünk pizzázni és gyülibe ,meg ilyenek......én el kezdek újra gondolkodni,tegnap arra gondoltam,mi lenne ha írnék az..pszt!Gyere közelebb!Az unokáimnak,mert BÍZNI KELL BENNE:LESZNEK!!!!!!!A kislányom barátja már 22 éves korában Gabikának,gyereket akar az elsőt már akkor!Másfél éve járnak ám...Rendkívűliérdekes!NAGYON KORÁN ELJÖTT AZ IGAZI...nagyon úgy néz ki....Nekünk volt olyan osztálytársunk,az általános után össze is házasodtak,jó,nekik jött a gyermek,de azt mondják kincsesiek,a mai napig együtt vannak.........
Hű de rég nem írt ide senki...
Mit csináltatok a hétvégén??
Mi szombaton, mivel Apa dolizott, csak a játszóra mentünk, és bringázni a környéken, vasárnap pedig a Mamához. )
TÜNDÉREK VAGYTOK!!Nélkületek nem sikerült volna!!!megyek Gabikával a havi vásárlást megcsinálni de velőspiritóst főzött apus most kimarad a pizzéria...futok mert kikapok,sziasztok!!
amit édesapa és a keri apu,ők voltak "......"Orsikának a keresztszűlei,szóval a pontyozás az !!AZ UNALMAS!!!!!!De vajon-akkor megkérdem én-tudja-e,johy a csukázás,hogyan történik?
DRÁGA BARÁTNŐIM!!Kitöröltem a blogomat és...ÉS...KÖSZÖNÖK MINDENT AMIT ÉRTEM ÉS A KISLÁNYUNKÉRT TETTETEK!!!!Egy felújított,megerősödött!!AZ ÉLETRŐL SZÓLÓ BLOGOT KÉSZÍTETTEM IMMÁR!!!
Azt kérdezitek néha hol találhatóóó?????Hát az oldalunkról könnyedén odajutni!PUSSZ MINDENKINEK!!!!Móniiikkaaa!!!!VÁRLAK!!!!!!
Jujj, a horgászást én is szeretném kipróbálni, már régóta... ))
Párom szerint unalmas, de pont az a lényeg, hogy kikapcsolódsz, és csönd vesz körül + a különféle taktikák, hogy mire harap a hal...
15 évig,minden szombaton mi mentünk,vagy a barátnőmék jöttek hozzánk,nekik is két gyermekük született...társasoztunk,vacsiztunk..aztán elvirágzott 15 év után a kapcsolatunk a férjem munkatársa volt a srác...sokat jártunk horgászni,kirándulni,amikor még nem voltak gyerekeink moziba és táncolni...
Ti hová szoktatok járni kikapcsolódni a családdal, esetleg a gyerekekkel?
Gondolok itt arra, hogy jártok e kirándulni hétvégenként, vagy családlátogatás, ilyesmik...