A közösségről: Főzés, háztartási praktikák, avagy hogyan tegyük ízesebbé és könnyedebbé életünket?!
Minden született feleségnek itt a helye akinek vannak jó tippjei amiket szívesen meg is oszt másokkal!
Érdekel hogy jön ki a folt egészségtelen bolti vegyszerek nélkül, mitől nem hervad el hamar a petúnia, és hogyan kell rávenni a kutyádat, hogy ne ugráljon össze minden vendéget. Meg még ezermillió hihetetlenül fontos, a mindennapokhoz nélkülözhetetlen dolog amit a pasik úgysem értenének...
Megbeszéltem mint írtam a legelején vele,meg egyáltalán,az micsoda?Természetgyógyászat?Orvosi dolog?S a tanárnő azt mondta:HIHETETLEN,de Ő maga se tudja...és tegnap bele is szőtte a többiek most tudták meg ...igen egyre többször sajnos a hétköznapi életben,a hétköznapi embereket megtámadják a szellemek és a vállukról levenni amikor találkozok velük,szép feladat lehet...én...én kacérkodtam vele de azt mondta a férjem ,ha nem tartom be amit tanítanak a Véneink:el is válik tőlem...hát ez félelmetesen hangzott!!Ilyet még sose mondott nekem!!Nos,mára legyőzte a fito a p.pszichológiát!!
Jujujj, engem pedig az is érdekel. Tudom, hogy te másképpen látod Gabi!- a vallásod miatt is..., pedig abban is van ám igazság.
Ezoteria-Reiki-szorosan összefügg a természetgyógyászattal. Mindenből csak azt vedd át, amit igaznak, hihetőnek vélsz, vagy esetleg életed során megtapasztalsz.
A parapszichologián mit fognak konkrétan tanítani vajon? Szerinted?