A közösségről: Főzés, háztartási praktikák, avagy hogyan tegyük ízesebbé és könnyedebbé életünket?!
Minden született feleségnek itt a helye akinek vannak jó tippjei amiket szívesen meg is oszt másokkal!
Érdekel hogy jön ki a folt egészségtelen bolti vegyszerek nélkül, mitől nem hervad el hamar a petúnia, és hogyan kell rávenni a kutyádat, hogy ne ugráljon össze minden vendéget. Meg még ezermillió hihetetlenül fontos, a mindennapokhoz nélkülözhetetlen dolog amit a pasik úgysem értenének...
nyílt - 112 tag
Fórumtéma: Mit csináltok szabadidőtökben, hová jártok a családdal?
Hm-hm...
Nekem szerencsére eddig még csak jó szomszédjaim voltak.
Kutyát-cicát nem tartanék lakásban, mert szenvedés neki kert nélkül Még akkor is, ha olyankor nagyon boldog, mikor leviszi a gazdija sétálni. Azt már csak ő tudja mit érez, ha hallja, más kutyák lent sétálnak éppen, ő pedig ott ül a lakásban, egyedül, míg a gazdája dolgozik és este haza nem ér... Kínlódás...
A cica pedig folyton mászkálós állat, ketrec neki a lakás.
Tudod mollika miért e cica lett most feltéve?Képzeld őrült szomszédok mindenhol vannak,igaz?Kiesett 4-szer a cicánk,mire megtanulta,hogy....szóval,pl.:most már a 8.-ról sem esik ki,mert hála Jehovának amikor az alacsony emeleten laktunk megtanulta......de azt állítja,méghozzá itt a VILÁGHÁLÓN egy kedves szomszédasszony:EGYSZER DE AKKOR VÉGLEG KITETTÜK!!Tavaly kaptunk egy foxterrier kutyababát és sokszor elszökött,aztán egyszer nem tudott visszajönni,mert elvitte valaki,visszahallottuk,kertes házbakerült ,mivel:SZERETTÜK,nagyon örültünk a hírnek!!NEM VALÓ LTPI LAKÁSBA,vagy szerintetek?A 8 éves törpespiccünk amikor meghalt utána nem volt szerencsénk...E szomszédasszony itt olvashatja bármelyikőtök az Állatbarát csoportban azt is mondja:nincs férjem,eddig is egyedül neveltem Gabikát.........
Hétvégi progink alakul.
Szombaton Mihály napi búcsú lesz nálunk, a Templom téren, a magyar népmesék témakört beleszőve... Kisfiamnak tetszeni szokott, minden évben más témakört dolgoznak föl, és más-más feladatok várják a gyerekeket. Idén 12 fejű sárkánnyal lehet majd küzdeni, lesz bábelőadás, labirintusjáték, stb...
az én barátnőmnek két csodaszép kisfia volt,nekünk mint tudod két csodaszép kislányunk de a gyerekeinkkel nem volt soha baj...nekem a barátnőm volt egy őőőrült,Marrgiittt!!!mégjó,hogy csak ritkán
A barátnőmet a játszótéren ismertem meg, mikor ideköltöztünk 6 éve. Még kicsik voltak a gyerkőceink. Emlékszem az övé éppen a hisztikorszakban volt...
Mindig fölkapta, éa hazavitte, ez volt a hisztiellenes módszer- de már rövidtávon hatásos lett ám...
Én kisfiam akkor még csak 1 éves volt, de rá egy évre nekem is bejött az ellesett "mószer" hiszti ellen.
Aztán múlt az idő, visszament dolgozni- 2 egyetemet végzett egyébként-mezőgazdász, tanár, és kollégiumban dolgozik tanárként. Olyan igazi szív-lékek típus, nagyon jól járnak vele a gyerekek.
Hétvégén dumcsiparti nálunk, barátnőm végre nem dolizik hétvégén, és kidumcsizzuk az elmúlt két hetet, a gyerekek(fiaink) pedig játszhatnak kedvükre...)