Családinet Közösségek
nyílt - 55 tag
Fórumtéma: Mit teszel ha a gyermekeddel megromlik a kapcsolatod?
Hozzászólások (12 db)
Úgy félünk, hogy elveszítjülk a gyermekeinket, hogy elfelejtjük elengedni őket. Persze nem könnyű ma a fiataloknak kilépni az önálló életbe, egyre több fiatal kallódik céltalanul. Bezsike, az elvárásaid a lányod felé teljesen jogosak, abból, ahogy ő erre reagált, a leírásodból következtetve, még messze nem nőtt fel, ám a szabadságát követeli. Engedd el és próbáld meg harag nélkül tenni ezt. Ha visszatér, segítsd, de az elvárásokból szerintem ne engedj, igenis legyenek feltételeid. Emiatt pedig ne legyen lelkiismeret furdalásod, a szeretet néha kemény kell legyen. Nem magadért, érte kell, hogy megtanuljon gondoskodni magáról.
Judit
Sziasztok!
beziske: nagyon sajnálom, ami veled történik, sajnállak tudom mit érzel és ebben a szüleid is hibásak, nem volna nekik szabad ennyire a lányodnak hinni, bár mennyire is fáj az embernek muszáj keménynek maradnia. Egy 23 éves lány ha most ilyeneket csinál, és van kinek a szoknyája mögé bújni, akkor miket fog még később megengedni magának. Tudom téged lelkileg nagyon megvisel, de próbáld nem kimutatni előtte. Hátha ez egy kicsit elgondolkodtatja, bár amíg a nagyiék dédelgetik nem sok esély van rá. Majd akkor fognak ők is rájönni, ha lebetegszenek és a kislányod biztosan nem fogja ápolni őket. Tudom ez sovány vigasz, de sajnos kegyetlen az élet.
Marika
Sziasztok!
Látom vagy nagyon szerencsés anyukák vannak itt,vagy senkit nem érdekel ez a téma!De szívből örülök,annak mivel gondolom azért nincs válasz,mert nincs hasonló cipőben mint én senki!Bocs a kérdésért!
vannak bizony és segítitek egymást az eszmecserével,a "NEM VAGYOK EGYEDÜL E PROBLÉMÁVAL"tudattal....én mint biztosítós,egy egész megyében láttam ilyet.....miért kéne bocsánatot kérni?EMBEREK VAGYUNK!!Emberi nehézségekkel!!!!
nekem priviben is írhatsz és én tudok nektek akár itt akár priviben megoldást
Dragamamika!
Sajnos én épp hasonló képp jártam,mint amit leírtál.Egyedül neveltem fel a lányomat és már azt sem tudom hanyadjára fordult el tőlem.Most lépett ki egy kapcsolatból,és hozzánk költözött pár hétre.Kiderültek turpisságok,hogy csak nem tisztán lépett ki a kapcsolatából.Ki nem fizetett számlák maradtak mögötte.Amikor kérdöre mertem vonni én voltam a rossz.Amikor elmentünk dolgozni gondoltam hamár itthon van a 23 éves lányom jólesne ha föttkaja várna az asztalon,de tévedtem.Még arra sem volt hajlandó,hogy a ruháit kimossa.Nyílván szóvátettem és a lányom ujból hátatfordított nekem,és már azt híreszteli kezdhetek keresni magamnak egy másik gyereket.Ugyan is tudja nagyon jól mennyire szeretem,és imádom a gyerekeket.Zsarol lelkileg és ez nekem fáj de nagyon.Akkor mindent mond a hátam mögött de nem a valóságot,hát én most kezdjem bizonygatni az ellenkezőjét?A szüleimhez költözött akiket szintén már évek alatt ugy behálózott,hogy 5 éve mióta eljöttem otthonról ők még meg sem nézték hol élek a férjemmel.Kusza dolgok ezek,csak néha bele dilizek az egészbe és nem tudom mit is tegyek?!
50 éves életkor felett,szerintem ma gyorsabban öregednek...szerintetek?AZ ANYAGI KÍNOK GYORSAN ÖREGÍTENEK...legalábbis,tudjátok,ott belűl......nem minden kollégám látta de én mindig!!!
biztosítósként-is-sok olyat láttam,amit mások nem...és általánosságokat sajnos....s amikor egy idős,megfáradt ember kérte,hogy csináljak neki életbiztosítást ...amikor azt mondták:NEHOGY A DRÁGA GYERMEKEIMNEK EZZEL IS GONDOT OKOZZAK!!-még ők mondták ezt...az apukám,már vagy 8 éve voltam biztosítós egy nap leültetett-a saját családomat,családtagjainkat én békén hagytam,soha semmit nem akartam még véletlenűl se rájuk sózni-APA!!Legalább Te ne mondd végig!Rendben,na nézzük csak,mit is kössek Neked DRÁGA APUKÁM!?
Szomorú, de az ilyen nagyon gyakran előfordul.Amíg adni tudsz szeretnek, ha már nincs mit adni nem ismernek.
sokszor láttam még biztosítósként...a családivagyont elvették,kiforgatták a kis öregeket mindenükből és utána le se carják őket.........a szűlőket.....