Hozzávalók:
- 200 g ördöghal filé (friss vagy fagyasztott)
- 1 evőkanál szárított snidling, vagy fél cserépnyi friss
- só
- bors ízlés szerint
- 2 dl főzőtejszín
- 1 citrom leve
1. A halfiléket süssük ki némi olívaolajon, sóval, borssal ízesítve.
2. Ha kész, akkor tegyük félre őket, és öntsük bele a citromlevet az edénybe, majd pedig a tejszínt is. Sózzuk, borsozzuk a szószt, és adjuk hozzá a snidlinget is. Főzzük addig, amíg be nem sűrűsödik, majd tálaljuk a halra öntve rizzsel vagy párolt zöldségekkel.
Kép: flickr.com
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)