Hozzávalók:
friss gyümölcs (eper, ribizli, meggy a pirosság jegyében), ennek híján egy üveg meggybefőtt
cukor ízlés szerint
fahéj, szegfűszeg
étkezési keményítő
tej
vanília vagy tejszín ízű pudingpor
Elkészítés:
A meggybefőttet leszűröm, levét felfogom egy tálkában, a gyümölcsöt pedig egy lábasban elkezdem melegíteni. Cukrot, őröltfehéjat, szegfűszeget adok hozzá, felforralom. Közben a levét 2 evőkanál keményítővel simára keverem, hozzáadom a rotyogó gyümölcshöz, nem kell vele sokat lacafacázni, egyet rottyan, és jó is. Közben a másik edényzetben fő a vaníliapuding is, aminek ízét vanília kivonattal erősítem. Amikor a meggy is, a puding is kész, poharakba rétegezem a kétféle anyagot, és gyakorlatilag készen is van. Mi szeretjük éppenhogy langyosan is, de lehűtve is remek!
Forrás: http://fakanal.freeblog.hu
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)